Çankırı Koç Otel'de düzenlenen mezuniyet partisi Çankırı Belediyesi desteğiyle, TÜGİAD Akademi Başkanı Adnan Taha Tuğrul sponsorluğunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı Çankırı İl Temsilcisi ve ÇAKÜ Meslek Yüksek Okulu Başkanı Batu Han Dinlemez tarafından organize edildi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi mezunlarının çılgınlar gibi eğlendiği mezuniyet partisine Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'te katıldı. Çılgın partide doyasıya eğlenen gençler kendilerini müziğin ritmine bırakarak geç saatlere kadar kızlı erkekli dans edip eğlendiler.
DİNLEMEZ PARTİYE KATILAMADI
Öte yandan partinin organizatörü Batuhan Dinlemez Sosyal Medya aracılığı ile bir açıklama yaparak Gençlik ve Spor Bakanlığı Çankırı İl Temsilcisi olarak Ankara'da düzenlenen başka bir program nedeniyle partiye katılamayacağını belirterek gençlere "Hayırlı eğlenceler" diledi. Dinlemez ayrıca mezuniyet partisine verdiği destekten dolayı da Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür etti.


MAVİ MARMARA GAZİSİ TEPKİ GÖSTERDİ
Öte yandan Çankırı Gönüllüleri Derneği ve Genç İHH Çankırı Temsilciliği tarafından düzenlenen bir programa katılmak üzere Çankırı'ya gelen ve partinin düzenlendiği otelde konaklayan Mavi Marmara gazisi Muharrrem Güneş bizzat şahit olduğu parti manzaralarına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Güneş, başörtülü kızların erkeklerle açıktan öpüştüğünü, yarı çıplak kızların içkili bir şekilde eğlendiğini belirterek anne ve babaları uyardı.

YAZAR ABDURRAHMAN DİLİPAK'DA PAYLAŞTI
Öte yandan Mavi Marmara Gazisi Muharrem Güneş'in paylaşımını Yazar Abdurrahman Dilipak'ın da paylaşarak tepkilere destek vermesi dikkat çekti.

Irfan başkanım iyice şaşırdın ya Allah hayırlısını versin bu ne rezalet