MHP eski meclis üyesi Mehmet Gökmen ve Mustafa Doğan ile birlikte darb edilen MHP eski İl Başkanı Çetin Kapdan, kendisine yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Abdulhalik Renda Mahallesi'nde bir dükkanda otururken darp edilen Kapdan, sağlık durumunun iyi olduğu söyledi.
Çankırı'da yerel bir gazetenin Yazı İşleri Müdürlüğünü yapan Kapdan, "Arkadaşlarla birlikte bir dükkanın önünde otururken yanımıza bir otomobil yaklaştı. 6 kişi indi ve 'bir gazeteci arıyoruz' dediler. Benim dediğim anda 'sen nasıl Devlet Bahçeli aleyhine yazıyorsun' deyip üçümüze birden saldırdılar." dedi.
Karakola giderek kişiler hakkında şikayetçi olduklarını belirten Kapdan, "Araçla bu kişiler kaçmış. Biz darp edildiğimiz için şikayetçi olduk ama onlar kaçmış" diye konuştu.
Kapdan,vücudunun çeşitli yerlerinde darp izi olduğunu belirterek, sağlık durumunun iyi olduğunu kaydetti.
