Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Temsilciliği görevini de yürüten Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman organizatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, 15 Temmuz Şehitlerini anma etkinlikleri çerçevesinde şöhretler karması Çankırı Atatürk Stadında top oynadılar.
Etkinlik Amerikan İç Savaşında ölen Amerikan askerlerine yazılmış bir ağıt olan ve "Military Taps" olarak bilinen Tİ sesi eşliğinde yapılan saygı duruşu ile başladı.
Başlama vuruşu Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman tarafından gerçekleştirilen futbol maçına, futbolcular sahaya üzerlerinde "15 Temmuz " yazan formalarla çıktılar.
15 Temmuz Şehitleri anma etkinliklerine katılan katılımcıların güleryüzlü halleri dikkat çekerken sürekli birbirleriyle şakalaştıkları gözlendi.
Öte yandan Şehitleri Anma Futbol Maçına Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammet Emin Akbaşoğlu ile birlikte Belediye Başkanı İrfan Dinç başta olmak üzere üst düzey protokolün katılmaması dikkat çekti.
Bu adam malesef akpartiyi temsil ediyor